top of page

Kol och tändvätska för nästa grillning

Hemmagrillare eller proffs – vi har produkten
för dig 

Att grilla är starkt förknippat med svensk vår och framförallt svensk sommar. Vi märker att  fler och fler upptäcker tjusningen med att stå vid en glöd och grilla. Vi har allt som behövs för att få till en perfekt glöd.

 

Vårt grillkol och våra briketter passar bra för alla som ska grilla, både enklare och mer avancerade grillningar. 

Vårt premiumkol är vårt Krögarkol®, större bitar för längre brinntid. Perfekt om man ska köra low and slow med en kamado eller smoker. 

 

Våra grillprodukter är självklart tillverkade av FSC certifierad råvara. Tillverkning sker enligt gällande standarder för grillkol och briketter. 

Nu har ni möjlighet att sälja Norrlandskols specialdesignade Supporterkol inför kommande grillsäsong.

Läs mer här >


 

VÅRA GRILLPRODUKTER

Grillkol

2,5kg / 10kg

Perfekt för ”normal” grillaren. Lagom stora bitar för snabb tändning. Tillverkat enligt gällande Europa standard av FSC certifierad råvara. Lämplig för alla sorters grillning i de flesta typer av grillar. Bäst passar kolet i en öppen grill.

GRILLKOL-34557_frilagd.png

Briketter

2,5kg / 10kg

Våra grillbriketter har lång glödtid och en jämn temperatur. Perfekt för den lite längre grillningen. Tillverkade enligt gällande Europa standard av FSC certifierad råvara. Perfekt för klotgrillen. Lämpar sig bäst för indirekt grillning. Prova att lägga på lite alspån på de glödande briketterna för lite mer röksmak. 

GRILLbriketter-34547_frilagd.png

Krögarkol®

7,5kg

Vårt premiumkol. För den store entusiasten, det större sällskapet eller den som gillar riktigt bra kol. Större bitar som ger en längre brinntid.Perfekt för långa grillningar i t.ex en vertikal rök eller en keramisk grill.

Krögarkol ca7,5kg.png

Tändkuber

32st

Enkel och snabb tändning. 3-4 kuber per tändning räcker. Brinner ca 10 min. Tillverkade enligt gällande Europa standard av FSC certifierad råvara. Perfekt för grillen, kaminen eller varför inte brasan.

32 ver 2.png

Tändkuber

72st

Enkel och snabb tändning. 3-4 kuber per tändning räcker. Brinner ca 10 min. Tillverkade enligt gällande Europa standard av FSC certifierad råvara. Perfekt för grillen, kaminen eller varför inte brasan.

Påse_72_frilagd.png

Tändvätska

1liter

Vår storsäljare för tändning av grillar och brasor. Bra sätt att få snabb spridning av elden.

Ladda ned säkerhetsdatablad > 

Tändvätska_frilagd.png

Lampolja

1liter

Ett extra rent bränsle för många olika typer av lyktor, oljelampor och paraffinlampor. Brinner rent utan lukt eller os.

Ladda ned säkerhetsdatablad >

Lampolja_frilagd.png
bottom of page